Let's Get Outa Hie !

Sunday, February 12, 2006

What's the deal with Paris Hilton met Johnny Sambora (2) - Indiase regisseur vraagt Paris Hilton om moeder Theresa te spelen

Paris Hilton is gevraagd om de rol van moeder Teresa te vertolken in een film van de Indiase filmmaker Rajeevnath. Rajeevnath was naar eigen zeggen zó onder de indruk toen hij las dat Paris had geweigerd om naakt te poseren voor Playboy dat hij besloot om haar te casten voor zijn volgende film.

Die film vertelt het leven van moeder Teresa, een Albanese kloosterzuster die zich haar hele leven inzette voor de armen van Calcutta, de hoofdstad van de Indiase deelstaat West-Bengalen.

"Mijn medewerkers in Californië hebben reeds met Paris contact opgenomen", aldus Rajeevnath. Heel wat actrices hebben zich al aangeboden voor de rol en de actrice die de rol krijgt zal grondig gescreend worden. Wat de kansen van Hilton aanzienlijk kleiner maakt, aangezien haar acteerprestaties zich voornamelijk beperken tot een seksvideo op internet.

Paris als Mother Theresa ? Get outa hie ! Met het casten van Paris stort Rajeevnath zich gegarandeerd in een Benoit Van Cleemputiaans debacle ...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home