Let's Get Outa Hie !

Tuesday, February 07, 2006

What's the deal with Paris Hilton met Johnny Sambora (1) - Paris koopt bar in Londen

Paris en Nicky Hilton


Let's Get Outa Hie zal zoals Hund i snor speciale aandacht blijven besteden aan het fenomeen Paris Hilton. De strapatsen van de ex-blogsponsor van Hund i snor zullen op de voet gevolgd worden door Paris-watcher Johnny Sambora.

Wanneer Paris Hilton uitgaat in Londen, bezoekt ze steevast The Collection, een bar in South Kensington. Sinds kort hoeft ze voor de buitenwippers geen schrik meer te hebben, want Paris kocht 50 procent van de aandelen in de bar en mag zich mede-eigenares noemen. Het is papa Rick Hilton die het aandeel betaalde. Geoffrey Moore, een vriend van Paris en zoon van James Bond-ster Roger, gaf de diva het advies voor de investering.

"Paris houdt van Londen. Telkens wanneer ze de hoofdstad bezoekt, huppelt ze van feestje naar feestje. Haar ouders, blij genoeg dat Paris iets nuttig met haar geld wilde doen, kochten de helft van The Collection, omdat Paris het daar zo leuk vindt", zegt een bron in de Britse krant The Mirror. "Ze hopen dat Paris nu meer zal investeren in andere bars of clubs".

Onder meer Prins William, zijn vriendin Kate Middleton en zangeres en allitererende initiaal Charlotte Church worden regelmatig gespot in de trendy bar.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home