Let's Get Outa Hie !

Friday, February 17, 2006

What's the deal with Paris Hilton met Johnny Sambora (3) - Paris Hilton loopt blauwtje bij Frank Lampard

Een avondje in het leven van Paris Hilton is nooit saai. Zoals tijdens de afterparty van Warner Records na de Brit Awards woensdag. In het Londense Kensington Palace Gardens liet Paris haar oog vallen op Frank Lampard, de middenvelder van Chelsea en één van de absolute toppers in de Premier League. Paris, die haar gouden jurkje had ingewisseld voor een zilveren outfit, liet een van haar vriendinnen een briefje aan Lampard bezorgen met daarop haar gsm-nummer.

De Engelsman, verloofd met de Spaanse schone Elen Rives, gebaarde van krommen haas en wimpelde Hilton kordaat maar beleefd af. Paris kent niks van voetbal, maar was meteen weg van Lampard", zegt een getuige op het feestje. Hilton, die er vandaag 25 wordt, was niet van plan het op te geven en volgde Lampard naar de party van EMI in het nabije Baglioni-hotel.

"Paris was vastberaden Lampard aan de haak te slaan en probeerde zijn aandacht te trekken met wat dirty-dancing.", luidde het. Maar opnieuw nam Lampard de benen, ondanks dat Paris nog enkele bodyguards op hem afstuurde. Waarna Paris naar een nachtclub trok en haar aandacht dan maar verlegde op een makkelijkere prooi: Sam Branson, zoon van Virgin-baas Richard.

"Ze waren meteen erg close", besluit de bron. "Lampard was snel vergeten.", luidde het. Na haar blauwtje wist Paris dus toch nog te scoren. Hilton had beter kunnen weten: Lampard speelt immers voor Chelsea, alias de Blues.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home