Let's Get Outa Hie !

Wednesday, February 22, 2006

What's the deal with Paris Hilton met Johnny Sambora (4) - Paris goes Yasmine

Paris Hilton heeft opnieuw een vrijpartij op video genomen. Hilton liet zich deze keer gaan met het Playboy-model Nicole Marie Lenz. De erfgename van het hotelimperium had voor de gelegenheid naast camera's ook een boel seksspeeltjes meegebracht, tot groot jolijt van Marie Lenz. "Het delen van het speelgoed was opwindend", verklapt Marie Lenz.

Nieuw is het allemaal niet. In 2003 lekte al een eerste seksvideo van Hilton uit op het internet. Het ging toen om beelden van een wilde nacht met haar ex, Rick Solomon in Parijs. Wel speciaal deze keer is dat het om een stoeipartij met een vrouw gaat. Hilton huurde hiervoor een kamer in het Bellagio Hotel in Las Vegas. De dames waren al langer close maar nu was de blondine uit op meer. "Ze had een kamer geboekt na een avondje uit in de stad. Ik had meteen door dat Paris meer wilde. Toen we onze kamer betraden, had ze nog maar één ding aan haar hoofd en dat was seks", aldus Marie Lenz.

"Er stonden camera's en we begonnen met de seksspeeltjes. We wisselden eerst nog het speelgoed uit maar lang duurde het niet voor we aan het rollebollen gingen. We hebben elkaar verschillende keren bevredigd en dat was heel opwindend." Het is nog maar de vraag hoe lang het nog gaat duren voor deze beelden ook op het internet staan. Ze zijn reeds beschikbaar op de redaktie van Let's Get Outa Hie.

2 Comments:

Blogger Shamrockske said...

volgens mij volgt hierna een ontmasker-de-dinges....

4:20 PM  
Blogger Koop said...

volgens mij ook

2:22 AM  

Post a Comment

<< Home