Let's Get Outa Hie !

Wednesday, August 02, 2006

Benoit Van Cleemputiaanse debacles met Alex Brulov (36) - Lindsay Lohan gedumpt door platenlabel

Lindsay Lohan is ontslagen door haar platenlabel Island Records. De 20-jarige actrice weigerde haar nieuwe single te promoten in Groot-Brittannië. Als gevolg van de onwil van Lohan flopte de single genadeloos.

De single was de voorbode van het nieuwe album Speak. Lohan werd vooral bekend door rollen in films als Herbie Fully Loaded en Mean Girls. De release van haar derde album was eind 2005 gepland, maar werd uitgesteld vanwege het trage werktempo van de zangeres. Island Records heeft nu besloten om het album helemaal niet meer in Groot-Brittannië uit te brengen.

Lohan kreeg vorige week ook al een brief van directeur James G. Robinson van productiemaatschappij Morgan Creek. In de brief beticht hij de actrice van onverantwoordelijk en onprofessioneel gedrag. Volgens collega-actrice Shannen Doherty, die in het verleden ook een slechte naam kreeg, valt het 'diva-gedrag' van Lohan niet goed te praten. "Ik ben één keer ontslagen omdat ik te laat kwam. Maar van een directeur heb ik nog nooit een boze brief gehad, aldus Doherty." Lohan gebaart van krommen haas.

1 Comments:

Blogger Koop said...

waar blijven de pikante foto's van het onderwerp in kwestie?

3:20 AM  

Post a Comment

<< Home