Let's Get Outa Hie !

Saturday, February 04, 2006

Benoit Van Cleemputiaanse debacles met Alex Brulov (11) - Lambda

Het gaat het geslacht Vanderaerden niet voor de wind. In de Ronde van Lankawi werden zowel Gert als Michael Vanderaerden geconfronteerd met een debacle.

De Ronde van Langkawi zit erop voor de kopman van Yawadoo-Colba. Gert Vanderaerden, geplaagd door koortsaanvallen, startte nog wel in de tweede rit, maar moest al snel lossen. "Het was hier opnieuw snikheet en als je dan al niet goed bent, kom je de man met de hamer eens zo snel tegen. Gert trachtte het tempo van het peloton nog bij te benen, maar in deze opnieuw heel snel gestarte rit moest hij al vlug lossen. Verder rijden had geen zin meer".

Michael Vanderaerden trachtte tijdens de tweede rit mee te spurten voor een ereplaats, maar werd dan aangereden waardoor hij zijn kansen op een plaats in de top-5 onmiddellijk zag verloren gaan. "Michael zat enorm goed geplaatst toen de massaspurt zich op gang trok. Plots werd hij aangereden en was heel zijn wiel kapot. Gelukkig kwam hij niet ten val, hetgeen achter hem wel gebeurde", meldde vader en ploegleider Eric Vanderaerden.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home